Budi pobednik i postani šampion - Mozzart i Rebrača organizuju otvoreni trening košarke

Petorica najboljih dobija besplatno učešće na letnjem kampu na Zlatiboru

  • 0
Kamp za košarku Rebrača Foto: Mozzart

Dečaci koji sanjaju da krenu stopama čuvenog Željka Rebrače dobiće priliku da treniraju pred idolom, na otvorenom času košarke koji Akademija Rebrača organizuje u saradnji sa kompanijom Mozzart. Dvokorak ka ostvarenju snova za dečake koji imaju 14, 15, ili 16 godina, uz asistenciju proslavljenog asa naše košarke, zakazan je za sredu 29. juna od 20 do 22 časa u hali Star wellnes-a u Ulici braće Jerković 112 u beogradskom naselju Voždovac.

Željko Rebrača će sa stručnim timom Akademije Rebrača, posmatrati mlade igrače kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem odgovaraju na unapred osmišljene i zadate vežbe. Nakon treninga petoricu najboljih kompanija Mozzart će nagraditi besplatnim učešćem na letnjem kampu Akademije Rebrača na Zlatiboru, koji se održava od 10. do 17. jula.

Otvoreni čas nastavak je uspešne saradnje kompanije Mozzart i Akademije Rebrača u okviru koje je veliki broj mladih košarkaša do sada imao priliku da besplatno pohađa školu košarke i ostvari svoje snove.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA