≫ 

Grci pišu da su u "Panatinaikosu optimisti" po pitanju Radonjićevog odgovora, sve će se znati danas

Strateg Zvezde je u Atini je gde sluša ponudu potencijalnog poslodavca

  • 7
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Situacija je čita da ne može biti jasnija: Dejan Radonjić će u narednim satima sasluati ponudu Panatinaikosa, Grcima će naravno izneti svoje uslove pre eventualne pogodbe posla, a Zvezda - čeka.

Crveno-beli su dali rok svom treneru do 30. juna da prelomi kojoj će se strani prvioleti, gde misli da mu je bolje da nastavi karijeru, a dotad "u etru" možemo slušati samo spekulacije.

Poslednja u nizu u ovoj sagi stiže "iz pera" autora teksta u grčkom "Totalbasketu" koji tvrdi da su "u Panatinaikosu optimisti povodom odgovora Dejana Radonjića na ponudu koju su mu izneli".

- Ostalo je još nekoliko sati do epiloga pregovora Panatinaikosa i Dejana Radonjića - piše ovaj portal.

"Zeleni" su, navodi se dalje, zacrtali "srpskog trenera" kao prvu i pristupačnu opciju na tržištu i čekaju na njegov odgovor. Odlaganja neće biti u ovoj stvari, pa će epilog sigurno biti poznat u narednih neloliko sati.

- U Panatinaikosu su izrazili optimizam da će Radonjić pozitivno odgovoriti na ponudu koja mu je izneta i da će odmah moći da planira prv korake za narednu sezonu - piše ovaj grčki portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    29. jun 2022 | 16:55

    Nije Zvezda zaslužila da bude rezervna varijanta Radonjiću,godinu dana nije radio pa ga Zvezda vratila u život igrešivšibse o Sašu Obradovića koji sigurno nije lošiji trener od Radonjića,što mu Miško tada nije našao klub iz evrolige,ali ko zna zašto je to dobro.Zvezda treba da povuče ponudu i ne dozvoli ponižavanje milogoraca

  • N

    29. jun 2022 | 13:52

    Ako radonja ode ,zadrzace i nedovica...

  • Hogar

    29. jun 2022 | 14:44

    Ako ode Radonja dolazi Mitrović Zvezdan i nema zime za Zvezdu to se već zna , ja bi rekao čak i bolja opcija da on dođe ...iz mnogi razloga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA