≫ 

Sa Radonjićem u Atini je čovek bez koga nema nijednog velikog košarkaškog dogovora

Miodrag Ražnatović zastupa crnogorskog stručnjaka na pregovorima sa Zelenima

  • 3
KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, Miško Ražnatović Foto: MN Press

Navijači Crvene zvezde sa neobičnom znatiželjom osluškuju vesti iz Atine gde se rešava sudbina čoveka čiji je ostanak u klubu u ovom trenutku najvažnije pitanje za budućnost crveno-belih.

Dejan Radonjić je na pregovorima sa Panatinaikosem, odgovor "Zelenima" na ponudu daće danas, Zvezdi najskasnije do sutra - pa će crveno-beli od četrvtka krenuti sa ili bez Radonjića u nove pobede.

Grčki mediji su danas preneli da će se za "nekoliko sati" znati epilog pregovora Panatinaikosa i crnogorskog stručnjaka, u međuvremenu se oglasio i sportski direktor kluba sa Malog kalemegdana i izneo stav po pitanju "svih pitanja", a pojavile su se i informacije da Zvezda već ima zamenu za Radonjića koja joj je, ipak, u ovom momentu teško dostupna.

Kako bilo, mnogo toga će zavisiti od samih pregovora sa Atinjanima, zapravo sve će zavisiti, na kojima je, osim Radonjića, i čovek bez koga ne može da se zamisli nijedan veliki košarkaško sporazum - Miodrag Ražnatović.

Najuticajniji košarkaški agent je uz svog klijenta kako bi svaki detalj pregovora bio razmotren, preispitan i premeren nekoliko puta pre konačne odluke. Ražnatović i Radonjič snimljeni su danas na atinskom aerodromu po sletanju u grčku prestonicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA