≫ 

Radonjić krade Zvezdi i Partizanu Petruševa?

Novi trener Panatinaikosa želi kvalitetna pojačanja

  • 9
Dejan Radonjić Filip Petrušev Foto: Marko Jovanović, Telegraf.rs

Srpski košarkaš Filip Petrušev mogao bi da, posle Efesa, karijeru nastavi u Panatinaikosu. 

Naime, iza Petruševa je loša sezona u timu šampiona Evrope u kojem nije dobio minutažu koja je očekivana. Sa jedne strane. Petrušev je došao u turski tim kao MVP ABA lige i košarkaš od kojeg se mnogo očekuje, ali je ostao zaglavljen u timu Ergina Atamana za kojeg je poznato da voli da igra sa "proverenim" i iskusnim igračima.

Na kraju sezone i sam Petrušev je za Telegraf potvrdio da ne namerava da ostane u Efesu, i dodao da će, posle letnje NBA lige, videti u kom će pravcu ići njegova karijera. On je dodao da će i minuti na parketu imati veliku ulogu.

Tako, baš kao i prošle sezone, Crvena zvezda i Partizan tražili su sovju šansu kako bi privoleli reprezentativca Srbije da se priključi njihovom timu. Ali, po svemu sudeći, od toga neće biti ništa. Novi trener Panatinaikosa Dejan Radonjić, koji je ovog četvrtka i zvanično preuzeo tim zainteresovan je, kako prenosi košarkaški portal Eurohoops, za srpskog centra.

Da podsetimo, Petrušev je trenutno u timu Svetislava Pešića i sa timom Srbije od 18.30 igra meč FIBA kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Letonije.

Video: Petrušev o Zvezdi i Partizanu, reprezentaciji: Igraću tamo gde budem imao minute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni Granata

    30. jun 2022 | 10:44

    Radonja uzmi nam Lazića, Kuzmića i Markovića, plati obeštećenje i pomozi Zvezdi

  • Odma neka ide

    30. jun 2022 | 10:38

    O od čoveka, odbio Zvezdu i Partizan gde bi imao zagarantovanu minutažu (verovatno MVP EK) prošle sezone, radi Efesa i presedeo na klupu. Bilo bi dobro i za Srbiju da je odlučio da igra za bilo koga (Zvezda, Partizan).

  • Crnogorac

    30. jun 2022 | 12:31

    Videćete da nije igrač za kakvog ga smatra javnost, da jeste do sad bi ga uzeli i Zvezda ili Partizan, to što zalizani ima svoj klub pa sa sudijama namešta statistike radi prodaje igrača je druga priča....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA