Aco Petrović isprozivao Rađu: "Neka bude vođa puta po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu..."

Cela Hrvatska želi da što pre vidi leđa Dina Rađe, koji u ovom trenutku obavlja funkciju prvog čoveka Saveza

  • 1
Aleksandar "Aco" Petrović Foto: MN Press

Hrvatska košarka dotakla je dno. Da ga izbegne nisu pomogli ni Mario Hezonja, Bojan Bogdanović, Ivica Zubac. Iako su se udarne igle hrvatske reprezentacije odazvale pozivu selektora za kvalifikacione mečeve protiv Slovenije i Finske, to nije puno pomoglo.

Hrvatska, osim što je ostala bez Svetskog prvenstva, pala je toliko nisko da će u narednom kvalifikacionom ciklusu za Evropsko prvenstvo (podsetimo, ni na ovom neće nastupiti), morati da igra i pretkvalifikacije!

Pretkvalifikacije znače za Hrvatsku igranje mečeva protiv onih najlošijih ekipa iz Evrope, a to je posebno zabolelo Acu Petrovića, proslavljenog košarkaša i trenera, koji se oglasio putem Tvitera.

On je ironično poručio Rađi da bi trebalo da ostane u Savezu, iako javnost želi da on ode sa njegovog čela. Petrović je poručio da bi Dinu trebalo dati ulogu vođe puta na egzotičnim gostovanjima u pretkvalifikacijama.

- Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba da ostane i kao pravi predsednik Stručnog saveta da bude vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gde nas već žreb odnese! - ironičan je bio nekadašnji selektor Hrvatske.

Video: Cela hala Čair pevala zajedno sa košarkašima Srbije Bože pravde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TETAK

    4. jul 2022 | 19:04

    Kako stvari stoje bit če to velika bitka i veliki derbi za ulazak u kvalifikacije. U istom smo sosu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA