≫ 

Legendi Denvera i NBA lige se neće ostvariti želja, jer mu "na putu" stoji Nikola Jokić

Neće Karmelo biti srećan zbog ovoga

  • 0
Nikola Jokić

Foto: Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA

Američki mediji donose jednu krajnje zanimljivu vest: nekadašnji igrač Denvera Karmelo Entoni tražio je navodno da se dres sa brojem 15, koji je svojevremeno nosio, povuče iz upotrebe!

Možda to i ne bi bio problem da mu na putu kao tom ostvarenju ideje ne stoji Nikola Jokić, čovek koji je sa pomenutim brojem na leđima osvojio dve uzastopne MVP titule,

Karmelo je osam godina proveo u Denveru i postao je temelj franšize koja je konstantno igrala plej-of. Čak ih je doveo i do finala Zapadne Konferencije NBA lige.

Otuda i nije čudno što sam Melo, kao i mnogi drugi košarkaški stručnjaci, smatraju da je on legenda kluba. A legendama se počast oda tako što se dres sa njihovim brojem povuče iz upotrebe.

Ipak, Melu se želja neće ispuniti. Štaviše, mediji pišu da će dres sa brojem 15, ako jednog dana ode u istoriju, tamo biti najviše zbog samog Jokića koji je postao najveći igrač franšize u modernoj eri.

Video: Šta to Nikola Jokić potpisuje za rekordan novac? Objašnjenje supermax ugovora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA