≫ 

MVP ABA 2 lige ide kod srpskog trenera u Poljsku: Kutlešić nastavlja karijeru u Zjelonoj Gori

Oliver Vidin nalazi se na kormilu doskorašnjeg učesnika VTB lige

  • 0
Dušan Kutlešić

Foto: ABA 2 liga / Dragana Stjepanović

Posle odlične sezone u ekipi Zlatibora, Dušan Kutlešić je odlučio da produži dalje i ponovo ode u inostranstvo. Aktuelni MVP ABA 2 lige tako je obezbedio angažman u Poljskoj.

On će naredne sezone nastupati za ovogodišnjeg četvrtfinalistu tamošnje Energa Basket lige, kao i doskorašnjeg učesnika VTB lige, koji je zbog situacije u Ukrajini odustao od daljih nastupa u ovom takmičenju. Reč je o Zjelonoj Gori.

Očigledno je da je Oliver Vidin, srpski trener koji se nalazi na čelu ovog kluba išao po dobro oprobanom receptu, pošto su za Zjelonu Goru prošle sezone nastupali Dragan Apić (koji je prešao u Nižnji) i Nemanja Nenadić. Obojica su imala sjajne proseke i bili su miljenici navijača.

Što se Kutlešića tiče, reč je o momku rođenom u Užicu, koji je košarkaški stasao u ovom kraju nastupajući za Slobodu i Zlatibor, a koji je pored toga nastupao za Metalac, FMP, Vršac, Borac i Dinamik, uz kratak izlet u susednu Rumuniju gde je nastupao za Steauu.

Prošle sezone imao je 13,7 poena u proseku u ABA 2 ligi uz 3,5 skokova i 3,9 asistencija.

Video: Pešić surovo iskren nakon poraza od Belgije: Nismo najbolji na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA