≫ 

Hezonja je zvanično slobodan igrač: Grobari već maštaju, ima li šanse da dođe u Partizan?

Ruski Uniks se oprostio od Marija na društvenim mrežama

  • 40
mario hezonja Foto: MN Press

Rano jutros u crno-belim srcima "odjeknula" je još jedna velika bomba. Ono što je već bilo poznato nekoliko dana, ozvaničeno je, pa će Joanis Papapetru biti deo Partizanove čete u pohodu na veliki uspeh u Evroligi naredne sezone.

Pre nekoliko dana, predsednik kluba, Ostoja Mijailović naglasio je da za četiri do pet dana treba očekivati najveće pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, pa nije jasno da li je konkretno mislio na dolazak Papapetrua ili na možda nekog drugog igrača.

A maštu svih Grobara jutros je "potpalila" objava ruskog Uniksa da zvanično neće nastaviti saradnju sa Mariom Hezonjom, koji napušta klub kao slobodni agent. Oni su naglasili da će karijeru nastaviti u nekom drugom timu, bez nagoveštaja gde bi to moglo da bude.

Vrlo brzo se oglasio i Mario na Tviteru, koji je na ruskom napisao "hvala za sve", pritom tagujući svoj prošlosezonski klub.

Već neko vreme je poznata velika ljubav koja postoji na relaciji između Hezonje i navijača Partizana, pa se postavlja pitanje da li bi hrvatski košarkaš zaista mogao da zaigra u crno-belom dresu pod palicom Željka Obradovića. Problem naravno predstavlja njegova visoka plata.

Kao glavni konkurent za njegovo dovođenje pominje se Real Madrid, a neki španski mediji već su pisali da je posao gotov i da će se on naći u kraljevskom dresu u naredne tri godine. Ipak, i dalje nije bilo nikakvih potvrda, niti zvaničnih izjava po ovom pitanju.

Do tada, navijači Partizana mogu da se nadaju i sanjaju da će Hezonja možda biti taj šlag na tortu za narednu takmičarsku godinu.

Video: Avramović se odmorio koliko-toliko: Kad reprezentacija pozove, nema mesta za umor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd Srbija

    19. jul 2022 | 17:31

    -Hezonja momak dobrodoso u KK Partizan momcino, evo javljaju se siptari iz albanije pozdravio vas enver hodzaj zvao vas na utskmicu, robert prosinecki jedan je od vas tompsonovi mali decki iz ideje.

  • 🔴🔵⚪

    19. jul 2022 | 17:25

    Pa gde će Hrvat nego u šiptarski klub Partizani iz Tirane ili bratski klub partizan iz Zagreba

  • 1389

    19. jul 2022 | 17:27

    Gledaš li narode Srbije ???????? Omladino znaš šta treba da činiš !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA