≫ 

Najbolja vest za Slovence pred Eurobasket: Goran Dragić, uz Dončića, kreće po novo zlato!

Najveći slovenački igrač do pojave Luke Dončića biće na raspolaganju "Deželi" u napadu na novo zlato

  • 2
Goran Dragić Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Slovenije na predstojećem Evropskom prvenstvu biće jača za Gorana Dragića (36) koji je, sad i zvanično, odlučio da bude deo tima aktuelnog prvaka Evrope.

Dragić je porukom na svojim društvenim mrežama nedvosmisleno poručio da se stavlja na raspolaganje selektoru "Dežele" Aleksandru Sekuliću za nadolazeći izuzetno jaki Eurobasket na kojem će Slovenci imati najviše amicije.

- Vratio sam se - napisao je novi član Čikaga uz fotografiju na kojoj drži pehar šampiona Evrope u slovenačkom dresu, osvojen pre pet godina u Istanbulu nakon finalne borbe sa Srbijom.

Dragiću je taj meč sa Srbijom bio poslednji reprezentativni sve donedavno kada je rešio da se aktivira i pomogne saigračima u kvalifikacijama za Mundobasket. Iako je isprva tu želeo i da stavi tačku, pošto se i oprostio od navijača u "Stožicama", zov Eurobasketa i želja da pred kraj reprezentativne karijere proba da odbrani evropski tron, prevagnula je ovog puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    5. avgust 2022 | 18:31

    Srbi više vole tudje zemlje nego svoju... Za Srbiju mora da ih mole i kume, a na kraju se i ne preznoje.

  • ako ako

    5. avgust 2022 | 17:51

    srbi svuda igraju samo ne i ovi iz srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA