Nekadašnji NBA igrač šokirao svojom ispovešću: "Hteo sam da izbodem Hakima Olajdžuvona"

Neverovatna priča nekadašnjeg igrača Hjuston Roketsa

  • 0
Hakeem Olajuwon MVP Foto: Profimedia/DOUG COLLIER/AFP

Hakim Olajdžuvon važi za jednog od najboljih centara u istoriji NBA lige, ali jedan detalj koji je podelio njegov nekadašnji saigrač govori o temperamentu slavnog košarkaša.

Vernon Maksvel je u podkastu kod Gilberta Arenasa govorio o svom sukobu sa Hakimom, kog je želeo da izbode.

- Gostovali smo u Sijetlu i igrali očajno u prvom poluvremenu. Tamo je bio dugačak hodnik do svlačionice, a ja sam se na putu do nje žalio kako mi niko ne dodaje loptu, pljuvao i bio jako ljut, a on je sve vrijeme hodao za mnom. U svlačionici sam nastavio da pričam da moraju da mi dodaju, a Hakim mi je rekao da prestanem i da budem profesionalac - započo je "Med Maks", a onda otkrio eskalaciju sukoba:

- Rekao sam mu da ne želim da čujem takve gluposti i da mi doda loptu. Na to je on ustao, došao ispred mene i opalio mi šamarčinu. A gad ima tako tešku i tvrdu ruku da bi mogao da reže meso s njom. Srušio me iz stolice, a ja sam je uzeo, bacio je prema njemu i razbio staklo. Svi su se razbežali, u svlačionicu je upala policija s izvučenim pištoljima i govorila mi da se smirim.

Kako je otkrio, želeo je da izbode Hakima.

- Govorili su mi da spustim nož jer sam imao u ruci komad stakla i hteo sam da ga izbodem. Ali svi su pobegli pa nisam mogao nikog da povredim - završio je svoju ispovest Maksvel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA