Vladimir Lučić uporedio Partizan nekada i danas: "Jedva smo preživljavali, a sada..."

Nekadašnji igrač crno-belih se raduje ponovnom igranju pred pristalicama Partizana

  • 3
Vladimir Lučić

Foto: Marko Jovanović

Vladimir Lučić, nekadašnji košarkaš Partizana, a već šest godina član minhenskog Bajerna govorio je o vremenu provedenom u crno-belom dresu, kao i o predstojećem duelu njegovog bivšeg i sadašnjeg tima.

Lučić ističe da nije bio u prilici da dođe u Beograd i pogleda neku utakmicu Partizana od odlaska iz kluba, ali da se izuzetno raduje što će ponovo izaći pred navijače crno-belih.

- Verovatno će biti čudne emocije u meni pred samu utakmicu protiv Partizana. Nisam bio u prilici ni da gledam Partizan uživo otkako sam otišao devet godina, pošto sam uglavnom sezonu završavao kad i oni i posle. Radujem se dolasku u Beograd, ne toliko igranju protiv Partizana, ali prilici da osetim podršku koja je jedinstven u Evropi - rekao je Lučić za podkast "Uručenje".

Krilo Bajerna i srpske reprezentacija smatra da su crno-beli zaslužili da igraju najelitnije evropsko takmičenje mnogo ranije, a da dolaskom Obradovića i stvaranjem ozbiljnog tima očekuje i prave rezultate.

- Klub je godinama unazad zaslužio da igra u Evroligi. Sa dolaskom Željka Obradovića, i ekipom koju prave, budžetom koji imaju, nadam se da će napraviti dobru ekipu i rezultate. Drago mi je da su se vratili gde pripadaju.

Uporedio je Lučić i budžete i plate u vremenu kada je on bio košarkaš crno-belih sa današnjom situacijom. Prisetio se kako je tada Partizan imao mali budžet, kako kaže igrači su jedva preživljavali, a sada crno-beli, ali i Crvena zvezda, imaju ozbiljne budžete.

- Iskreno, što se tiče Zvezde i Partizana, meni jeste bili turbulentno s obzirom na imena i ugovore koji se spominju. Meni je ostalo zapamćeno da smo preživljavali dok smo igrali u Partizanu, a sada su to budžeti koji su u rangu velikih ekipa. Ja sam još u februaru produžio ugovor i ne pratim previše transfere, nemam društvene mreže, pa sam samo usput ispratio.

Video: Micić, Lučić, Jović, Marković, Omić, Dangubić... Tim bilding žurka na svadbi Nemanje Nedovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    8. avgust 2022 | 12:20

    Јел се запитао можда како је од распалог тима који завршио једну сезону на седмом месту, добио буџет скоро као Барса, и о чијем трошку.

  • I dalje su paradoks

    8. avgust 2022 | 15:01

    A sada.. Dobili milione od vlasti koju ne mogu da smisle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA