Oglasila se Jelisaveta Orašanin zbog precrtavanja Teodosića: Da li je ova poruka prozivka za Jokića?

Supruga kapitena Srbije nije lepo podnela vest da je selektor Svetislav Pešić precrtao njenog supruga

  • 56
Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić Teo Foto: ATA Images

Odluka Svetislava Pešića da precrta Miloša Teodosića iz reprezentacije sigurno će podići veliku prašinu, jer posle 15 godina Srbija će morati da ide na Evrobasket bez svog lidera i sa novim kapitenom.

Teodosića za sada nismo mogli da čujemo, jer na okupljanju reprezentacije nije pričao za medije, ali se nakon vesti da ga je selektor precrtao, oglasila njegova supruga Jelisaveta Orašanin, koja je imala i indirektnu poruku za mnoge koji se ranije nisu odazivali u reprezentaciji, a mnogi veruju da je prozivka indirektno na račun Nikole Jokića.

- Mnogi nisu hteli da igraju za reprezentaciju, ali jedan je uvek TEO - pisalo je u poruci Teodosićeve supruge koju je podelila na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran spasić

    8. avgust 2022 | 17:06

    Hvala kapitenu na svemu što je dao za reprezentaciju.

  • Cubaka

    8. avgust 2022 | 17:05

    Sta je rekla lose, potpuno je u pravu. Teo se uvek odazivao bez obzira koliko je napornu sezonu imao a NEKE smo neprestalno molili dok su se zabavljali po hipodromima.

  • Zvezda

    8. avgust 2022 | 17:14

    Kakav smo mi narod sad nam vise ne treba Teodosic i sve negativani komentari,po Jokicu su ti isti pljuvali a sad je car, jesmo jadni,zato necemo nista ni da osvojimo i ne trebamo.I u pravu je zena uvjek je igrao i odazivao se reprezentaciji a sad ga tako odbacuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA