≫ 

Oglasio se Šarenac zbog izbacivanja Tea i objavio legendarni snimak: "Ovo mislim o ovome danas"

Ovaj komentator je neko ko je uz reprezentaciju i njihove utakmice proveo previše vremena u prošlosti

  • 52
Miloš Teodosić, Svetislav Pešić, Slobodan Šarenac

Foto: MN Press

Odluka selektora košarkaške reprezentacije, Svetislava Pešića, da sa spiska putnika za Evrobasket, koji se održava za manje od mesec dana, precrta kapitena i vođu tima Miloša Teodosića, praktično je podelila Srbiju i mišljenja u njoj.

Potpuno neočekivano, Pešić je obavestio Teodosića da ga jednostavno ne vidi u koncepciji igre na predstojećem turniru i da za njega, u ovom trenutku, nema mesta među 12 putnika za Evrobasket. Iznenađujuća odluka, a naterala je i mnoge da se oglase.

Prvo je poruku poslala njegova supruga, Jelisaveta Orašanin Teodosić, a potom i košarkaš Stefan Marković, da bi najnoviji komentar stigao i od proslavljenog srpskog novinara i košarkaškog komentatora Slobodana Šarenca, koji je imao šta da kaže.

- Ovo mislim o ovome danas. Ne znam da li sam u pravu, u stvari svi smo u pravu, a kao i uvek vreme će nam pokazati ko je pogodio - napisao je Slobodan Šarenac na svom Tviter nalog, dok je u prilogu ostavio i video iz 2010. godine, kada je Teodosić pogodio trojku preko ruke Garbahose za pobedu protiv Španije i plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

U nastavku teksta svoje mišljenje možete izraziti u anketi, te nam reći, da li je selektor Pešić pogrešio?

Video: Kapiten Teodosić posvetio pobedu bivšem saigraču iz reprezentacije Jelovcu koji bije bitku za život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    8. avgust 2022 | 21:31

    A koliko je pita promasio u bitnom trenutku , pitam ja Sarenca?

  • Vladimir

    8. avgust 2022 | 21:06

    A mozda je vreme za neke nove klince da se nametne neki novi vodja

  • Vanja

    8. avgust 2022 | 21:28

    Ne bi bili mi kada ne bi odmah davali komentare na svaku odluku trenera. I svi smo mi treneri i znamo i razumemo se. I samo stvaramo pomenju u medijima sto se odrazava na tim. Pustite trenera da se bavi onim sto najbolje zna, pa ako ne uspe lako cemo ga osuditi posto to obozavamo a ako uspe onda smo svi mi pobednici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA