≫ 

Oproštajna žurka za Teodosića: Jokić, Micić i ostali u transu pevaju "Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena"

Oprostili su se saigrači od svog vođe

  • 36

Cela Srbija je već više do 24 sata u šoku nakon odluke Svetislava Pešića da otpiše kapitena Miloša Teodosića i da ga ne vod na Evrobasket.

Teodosić se tako, posle 15 godina služenja Srbiji, najverovatnije i oprašta od reprezentacije, na nedostojan način za legendu kakva on zaista jeste.

I mnogim igračima je očigledno veoma žao zbog odluke selektora, jer su u Teodosiću videli lidera i kapitena, a to se može videti i na osnovu snimka koji je procurio u javnosti, a koji je zabeležen na oproštajnoj žurci koju je Teodosić organizovao za saigrače od kojih se oprostio uz muziku i opušteniju atmosferu.

- Jednoga dana žaliće mnogi što ga više nema, ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena - orilo se uglas od strane svih igrača koji su ostali u reprezentaciji, a na snimku se vidi kako pevaju Jokić, Gudurić, Micić, Milutinov, Lučić i ostali... Tu su takođe bile i neke od lepših polovina košarkaša, uključujući i Teodosićevu suprugu Jelisavetu Orašanin.

Video: Ovako je govorio Teodosić o igračima koji odbijaju da igraju za reprezentaciju Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    9. avgust 2022 | 20:21

    Raspada se tim, nema nista od njih, kako je ih Sale drzao, nisu mogli da mrdnu. U sred priprema alkoholisanje. Pesicu odlazi!

  • Vasa

    9. avgust 2022 | 20:39

    E ovako je isto bilo kad je Željko Obradović popi*deo na onoj konferenciji za štampu. Pijančenje, svako misli da je on najbitniji a selektora ko jb. Mogu da se kladim da od EP neće biti ništa.

  • Nikola

    9. avgust 2022 | 21:03

    Majsore, legendo, kapitenu pokazao si jos jednom koja si klasa od coveka/igraca! Svaka cast. Nedostajace tvoja lucidnost u igri. Teo Magiko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA