≫ 

Žoc otišao u Atinu da gleda Partizanovo pojačanje, pa video "Grčku zver": Janis srušio Španiju dabl-dablom

Neverovatno izdanje jednog od najboljih igrača u NBA ligi

  • 2
Janis Adetokumbo, košarkaška reprezentacija Grčke Printskrin: ERT World

Košarkaška reprezentacija Grčke je pripreme za predstojeći Evrobasket, pošto su u prepunoj OAKA Areni bili bolji od Španije sa 86:70, posle poprilično dominantne partije Janisa Adetakumba koji je postigao 31 poen za 20 minuta na parketu, i to sve pod budnim okom Željka Obradovića.

Legendarni stručnjak i trenutni trener Partizana je bio jedan od mnogo poznatih lica koje su se našle u OAKA Areni pre 15.000 ljudi, gde su svi došli kako bi videli šta i koliko može "Grčka zver", Janis Adetokumbo, a mal oje reći da ih je on zadivio.

Takođe, Željko Obradović je mogao da pogleda i svog novog košrakaša, Janisa Papapetrua koji je postigao dva poena za čitavu utakmicu..

Grci su već od starta napravili osetnu prednost i otišli na 16 poena prednosti na poluvremenu. Istu razliku su sačuvali i do samog kraja i slavili sa 86:70, a Janis je za 20 minuta na parketu postigao 31 poen uz skoro savršeni šut iz igre (11/13), ali i 10 skokova. Osim njega, odličan je bio i Tajler Dorsi sa 11 poena. Kod Španaca je bio dobar Vili Žer sa 15 poena, dok je Lorenco Braun postigao samo sedam.

Video: Navijači Zvezde vređali Obradovića dok je pričao na konferenciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Цоа

    9. avgust 2022 | 22:28

    Па гледа ново појачање Адетокумба

  • hmm

    9. avgust 2022 | 21:46

    Pa jel dao nesto Papapetru ili zavrsio sa 0 poena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA