Partizan objavio mapu mesta u Areni: Uvodi se "hospitality", novinari u "golubarniku"

Crno-beli će u ponedeljak početi pripremu

  • 12
KK Partizan Foto: Twitter.com/PartizanBC

Nikad veće interesovanje vlada za sezonske karte KK Partizan, koji se posle osam godina vratio u Evroligu, pa otuda i ne čudi što vlada pomama za godišnje ulaznice.

Partzan će sezonske karte pustiti u prodaju od ponedeljka, a klub je do sada objavio kako će izgledati sezonske karte i dizajnom oduševio navijače, a sada je objavljena i mapa arene i raspored mesta za sezonce, kao i sve koji budu u hali, uključujući i reportere.

Partizan je odlučio da od ove godine prvi put u prodaju pusti i "hospitality" mesta, gde će vlasnici sezonskih karata za ova mesta imati posebnu uslugu za njih u posebno odvojenom delu dvorane.

"Hospitality" mesta podeljena su u nekoliko kategorija i tu su najskuplja mesta, od onih pored terena, u skaj boksovima, kao i mestima u Areni sa najboljim pogledom.

Druga kategorija su "regularna mesta", koja se nalaze u nivou 200, gde će jedan parter iza koša biti izdvojen za najvatrenije navijače, interesantno je i da su mesta iza koša sa druge strane rezervisana za "porodicu i prijatelje".

Ono što je novina, jeste da su novinari smešteni u takozvani "golubarnik" i za njih je izdvojen poseban deo na nivou 400.

Iako je praksa svuda u svetu, da na najvećim i najpoznatijim stadionima i halama širom sveta novinari imaju najbolja ili među najboljim mogućim mestima, KK Partizan je odlučio da im novinari nisu prioritet za narednu sezonu u odnosu na zaradu koju im mogu doneti mesta koja su dosad bila rezervisana za novinare, a sada pretvorena u "hospitality" mesta.

Video: Neki u NBA, neki u fotelju: Gde su članovi poslednjeg tima Partizana u Evroligi iz sezone 2013/14

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaske

    10. avgust 2022 | 11:56

    CSK-a dobio spor u Luksemburgu I vraca se u evro - ligu pogodi te ko ispada?

  • suarez

    10. avgust 2022 | 14:41

    Pravo kluba da odredi gde ce novinari , a ne pravo novinara . Dosta vise umiljavanja sve je biznis i lova !

  • Vaske

    10. avgust 2022 | 16:19

    Ispade Patlidžan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA