≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović najavio velike ambicije Zvezde u Evroligi, a nije propustio priliku i da prozove Partizan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi čovek crveno-belih nada se da će ekipa odbraniti sve trofeje iz prošle sezone, kao i da će napraviti iskorak u elitnom takmičenju

  • 54
Nebojša Čović Foto: MN Press

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu RTS-a, gde je komentarisao odluku selektora Svetislava Pešića da precrta Miloša Teodosića sa spiska reprezentacije Srbije, ali se dotakao i Zvezde, kao i ambicija u narednoj sezoni.

Čović smatra da je Zvezda oformila dobru ekipu i da ima velike ambicije u narednoj sezoni sa novim stručnim štabom. Takođe, nije propustio priliku i da "pecne" večitog rivala, zbog napuštanja domaćeg takmičenja na kraju sezone.

- Mislim da smo napravili savim pristojnu ekipu za izazove koji nas čekaju u Evroligi, ABA ligi i domaćem takmičenju, jer mi poštujemo i domaće takmičenje, nismo istupili kao neki. Imamo novi stručni štab, mlađe ljude, verujem da ćemo napraviti dobar rezultat, lopta je okrugla, ne mogu da nagađam šta ćemo da uradimo, probaćemo da odbranimo titule u domaćim takmičenjima i u ABA ligi, a u Evroligi bih voleo da napravimo iskorak, da odemo na F8, a zašto ne i dalje - rekao je Čović.

Koji srpski tim će imati bolju sezonu u Evroligi?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    11. avgust 2022 | 09:03

    10 godina si predzadnji u Evropi i ti pricas o necemu... Lako je bilo vladati dok je Partizan bio doveden na prosijacki stap, ajde da te vidimo ove godine...

  • X

    11. avgust 2022 | 08:58

    Legenda Zvezde,jedina

  • Delija

    11. avgust 2022 | 08:47

    Idemo Covkee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA