≫ 

Ostoja Mijailović: "Imamo više publike od fudbalskog kluba, nema besplatnih karata"

Velika očekivanja ima Partizan od predstojeće sezone

  • 21
Skupština KK Partizan Nis Foto: Nikola Tomić

Košarkaški klub Partizan saopštio je u petak cene sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu, a povodom toga oglasio se i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović koji je izneo velika očekivanja od prodaje sezonskih karata, ali je i još jednom ponovio da neće biti besplatnih ulaznice.

Pohvalio se Mijailović brojem navijača koji dolaze u halu kada Partizan svoje utakmice igra kao domaćin, i uporedio ga u sa brojem publike na stadionu fudbalskog kluba.

- Mislim da smo jedini košarkaški klub na svetu koji se nalazi u okviru sportskog društva, a da ima vise publike od fudbalskog kluba. Danas smo zvanično objavili cene karata za sledeću sezonu i mogu da kazem da smo i te kako vodili racuna o tome da navijači koji nisu u sjajnoj finansijiskoj situaciji mogu da kupe sezonsku kartu. Skoro 6000 karata puštamo u prodaju sa cenom koju kada podelite sa brojem utakmica, dobijate nešto više od 300 dinara po meču.

Predsednik crno-belih rekao je da će svako ko bude u hali morati da plati kartu da bi gledao Partizan.

Iako nam treba puno sredstava ove sezone, morali smo da mislimo na naše najvernije navijače. Jos jednom ću ponoviti, besplatnih karata neće biti ove sezone. Svako ko misli da mu pripada besplatna karta taj, ne poštuje KK Partizan.

Na kraju se Mijailović zahvalio i onim "najvatrenijim" navijačima, ali izneo i velika očekivanja po pitanju prodaje karata.

- Želeo bih da se zahvalim juznoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodatih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Verujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svetu i sa pravom verujemo u to.

Video: Da li su igrači Partizana sami skinuli dresove ili su im to tražili navijači?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    12. avgust 2022 | 21:51

    Koja smejurija od čoveka,kada je loša situacija u fk on upoređuje,a istina je da grobari idu više na košarku jer tamo više pobeđuju i manja lova se obrće i njihovim navijačima kriminalcima nisu interesantni,a prošle sezone bili prvi pa ih gledalo 1000 ljudi,jaki navijači,pravi su Zvezdini,obične tekme do 20 hiljada a evropske preko 40 hiljada protiv Jermena,misaona imenica za grobare,na koparku dođe 90% navijača jer očekuju uspehe koji evim Ostoja 5 godina obećava

  • xd

    12. avgust 2022 | 22:22

    Taman od karata da imas da platis porez

  • Sremac

    12. avgust 2022 | 22:43

    I u KK ce morati metla da radi.... Ostoja odlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA