≫ 

Novi problemi za Srbiju i Svetislava Pešića: Nemanja Bjelica propušta Evrobasket?!

Ne čini se ovo dobro..

  • 21
Košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Košarkaška repreznetacija Srbije je u sve većim problemima, prvo je selektor Pešić otpisao Teodosića i Smailagića, potom se i Aleksa Avramović povredio i najverovatnije propušta Evrobasket, dok kako saznaje Mozzart sport, takva sudbina bi mogla da zadesi i Nemanju Bjelicu!

Nešto više od dve nedelje je ostalo do početka Evrobasketa, a Srbija se već sada u velikim problemima. Prvo je Alekseju Pokuševskom zabranjeno da se odazove reprezentaciji iz Oklahome, što je na poziciji četiri ostavilo prostora za Bjelicu, Davidovica i Jagodića - Kuridžu, uz potencijalnu pomoć u vidu Vladimira Lučića i Nikole Kalinića.

Ipak, čini se kao da će i Bjelica morati na pauzu. Naime, Srbija je igrala prijateljski meč protiv Crne Gore u kom su slavili "iza zatvorenih vrata", ali je to izgleda bila "pirova pobeda". Bjelica je povredio list i odmah je prebačen na snimanje, gde nije najjasnije koliko će morati da pauzira, ali postoji ogromna bojazan da neće biti spreman za izazove koji mu predstoje.

Da stvar bude gora, Bjelica je ovo povredu doživeo u trenutku kada nikoga nije bilo oko njega...

Video: Nemanja Bjelica se opustio na pobedničkoj paradi: Pivce niz grlo na vrhu autobusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    14. avgust 2022 | 10:19

    Pešić je već izminiran od strane Teodosića i tu povratka nema. Kao što reče Kari, jedan čovek ne čini tim, ali jedan čovek može da uništi tim. Teodosić organizuje oproštajnu žurku gde na fotki pokazuje srednji prst nekome, oko sebe pola nacionalnog tima. Potseća me na mušku verziju Dabovićke koja je zbog sujete rušila Marinu i navijala protiv naše selekcije. Oni iz informera dotrčavaju tamo u KSS kao neki lešinari i dodatno podgrevaju zlu krv. Pešiću je najpametnije da ode iz ovog blata, a neka Teo bude selektor igrač i možda Srbija bude srećna, jer ko je Kari Pešić u odnosu na Tea.

  • zoltan sabo

    14. avgust 2022 | 10:58

    pa ja stvarno ne razumem???!!!pa ovo je plus za Srbiju,sklanjaj ove penzose,samo napred Kari,ne popustaj,pusti kvazinovinare,zlato je 100%,samo da ne odradi kumovska sujeta medju igracima

  • selektor

    14. avgust 2022 | 10:17

    Kako igra u poslednje vreme za reprezentaciju ovo bi mogao biti plus za nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA