Počinje prodaja sezonskih ulaznica za mečeve KK Partizan: Tu je i poseban sektor sa uslugom hrane i pića

Crno-beli će odigrati najmanje 30 utakmica na domaćem terenu naredne sezone

  • 4
KK Partizan - KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Partizan je u Evroligi posle osam godina, svi navijači crno-belih sa nestrpljenjem su čekali sve informacije o prodaji sezonskih ulaznica za sezonu u kojoj su očekivanja veoma visoka, a klub se u nedelju oglasio saopštenjem i objavio sve detalje oko prodaje ulaznica.

Pravo preče kupovine sezonskih karata za utakmice Partizana imaće vlasnici prošlosezonskih karata, i oni će svoje pravo moći da iskoriste od 15. do 22. avgusta, a od 23. avgusta kreće slobodna prodaja.

Osim standardnih mesta na tribinama nivoa 200, ove sezone navijači crno-belih će biti u prilici da kupe i sezonske ulaznice za nivo 400.

Tu je i poseban sektor "Courtside Club" gde će biti postavljene posebne stolice i stolovi, a publika će na tim mestima imati uslugu poručivanja hrane i pića.

Prodaja će se vršiti putem Ticketline servisa, na blagajni stadiona Partizana i na prodajnom mestu Ticketline-a u TC "Merkator".

Video: Neki u NBA, neki u fotelju: Gde su članovi poslednjeg tima Partizana u Evroligi iz sezone 2013/14

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    14. avgust 2022 | 14:22

    Еј, добро смишљено. Боље да грицкају храну, него нокте од нервозе...већ мнооого година су под стресом и нервозом...у храни је спас👍👍👍👌👌👌

  • milan

    15. avgust 2022 | 17:19

    Rumenko pobeguljo sacekaj sa kartama mozda opet sledi bezanija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA