≫ 

Pešić otkrio stanje Bjelice i Avramovića: Aleksa i Nemanja i dalje nisu otpisani, predstoje novi pregledi

Vest koja je zanimala celu Srbiju

  • 0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić otkrio je kakvo je zdravstveno stanje Alekse Avramovića i Nemanje Bjelice, koji su doživeli povrede tokom prvog dela priprema naše selekcije pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i Evrobasket.

Pešić je već na početku izlaganja govorio o stanju Alekse Avramovića, za kog je rekao da još uvek nije potpuno otpisan sa spiska potencijalnih učesnika Evrobasketa.

On je opet obnovio povredu, i dalje je u mirovanju. U subotu kad igramo u Nemačkoj će se ponovo uraditi snimak. On je krasan momak, on je sa takvom rukom igrao protiv Belgije, na njega i dalje računamo, videćemo kako će to biti - rekao je Pešić o zdravstvenom stanju Alekse Avramovića.

Selektor košarkaške reprezentacije objasnio je i kako je došlo do povrede Nemanje Bjelice, kao i kako traje oporavak.

- Bjelica je loše stao, povredio se, u pitanju je taj mišić, list, stavljen je u mirovanje, neće putovati sa ekipom, u subotu ili nedelju će Radovanović obaviti detaljan snimak, bolje se oseća, za nas je svaki dan važan, mi ne igramo samo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, iako je samo to naš fokus trenutno. Ali nakon toga se igra i po pravilima FIBA, možemo da sačekamo još da odradimo da odredimo kandidate... Žao nam je što su se povredili ovaj ili onaj, ali i drugi se povređuju. U bolnici nam izlaze u susret, svuda gde smo kucali su bila vrata širom otvorena, radili su i noću snimanja. To je bilo dosta korisno.

Video: Pešić demantuje incidente i odstranjivanje: O čemu smo Teodosić i ja pričali nek ostane između nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA