"Nisam ja policajac": Pešić nije želeo da komentariše žurku Teodosića i reprezentativaca

Kari je istakao da ga zanima samo šta njegovi igrači rade na terenu

  • 0
Svetislav Kari Pešić

Foto: Nikola Tomić

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić održao je konferenciju za medije nakon prvog dela priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i pred Evrobasket, a tom prilikom govorio je o razlogu otpisivanja Miloša Teodosića, zdravstvenom stanju Bjelice i Avramovića, kao i o novom kapitenu. Neizostavno pitanje bila je i žurka Miloša Teodosića, koji je napravio zabavu za svoje saigrače nakon što mu je saopšteno da neće dalje nastaviti pripreme i takmičenje sa ekipom.

Na oproštajnoj žurci Teodosića bilo je muzike, alkohola i cigara, a Pešić kaže da ga to ne dotiče i da ne želi da glumi policajca.

- Iskreno, kod nas postoji pravilo da je najvažnije ono što se dešava na terenu i svaki igrač može da radi šta hoće. Niti me to dodiruje, niti sam ja policajac, ja sam selektor Srbije. I predstavljam i vas i sve - rekao je Pešić.

Selektor srpske reprezentacije objasnio je zašto Teodosić ne nastavlja dalji rad sa timom, a njegovo objašnjenje pogledajte u videu na kraju teksta:

Video: Pešić objasnio zašto Teodosić više nije u reprezentaciji: On nije igrač da ulazi s klupe

Video: Ostaje pesma i uspomena na Tea kapitena: Luda žurka srpskih košarkaša za Teodosića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA