Kuruc neočekivano ide u 13. tim Španije: "Želim da se odmorim od Partizana"

Letonski košarkaš prelazi u Real Betis

  • 1
Kk Partizan, Trening pred početak priprema Foto: Nikola Tomić

Nije se snašao u Partizanu, pa će sada pokušati da svoju sreću okuša u Španiji. Nekadašnji igrač crno-belih, Rodions Kuruc po svemu sudeći svoju karijeru nastaviće u timu Real Betisa.

Ne može se reći da je to tim koji obiluje kvalitetnim igračima, tim pre što je prethodne sezone zauzeo slabašno 13. mesto u ACB ligi i jedva izborio prvoligaški status za narednu takmičarsku godinu.

Prema navodima Sportanda, nekadašnji igrač Partizana uskoro će potpisati novi ugovor, pa će tako za godinu i po dana preći put od NBA lige, preko Evrokupa do izvesne borbe za opstanak u španskom šampionatu.

U SAD-u je nastupao za ekipu Toronto Raptorsa u Letnjoj ligi, ali nije uspeo da se izbori za svoje mesto u regularnom delu sezone, pa je usledio dobro poznati transfer u Partizan koji nije opravdao očekivanja, o čemu je i on sam govorio za letonske medije.

- Ovog leta, moj agent i ja smo već tri puta sedeli sa zainteresovanim timovima. Predstoje važni mečevi za reprezentaciju i želim da budem tu. Želim da razmišljam o budućnosti i da ne bežim od dešavanja. Želim da igram za reprezentaciju i oporavim se od Partizana - rekao je Kuruc pre nekoliko dana.

Video: Vrhunska rampa Kuruca pa Ladej za tri: Partizan prestao da se poigrav već igra košarku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boco

    21. avgust 2022 | 10:25

    E super... bice to uzajamno odmaranje. Da se odmorimo i mi od tebe. Prijatan odmor..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA