Mirotić ponovo oduševio Srbiju: Košarkaš se slikao, ali jedan detalj je posebno istakao

On je visoko uzdigao tri spojena prst

  • 10
Nokola Mirotić, Novak Đoković Foto: MN Press

Gotov je Evrobasket, Španije je uspela da osvoji zlatnu medalju i to bez svojih najboljih igrača. Uskraćena je bila Furija neigranjem najboljeg igrača Nikole Mirotića, ali je i uprkos tome uspela da dođe do zlata, dok je Mirotić našao drugi način da oduševi javnost. Bar onu u Srbiji.

Nikola Mirotić je rođen u Crnoj Gori, ali ga je put naneo da igra za reprezentaciju Španije. Otisnuo se i u NBA ligu, igrao je tamo, ali ga je srce vratilo u Španiju, gde je praktično stasao i postao čovek. Postao je košarkaš Barselone, ali nikada nije zaboravio svoje prave korene i često je to isticao.

Ovoga puta je isto uradio i tokom slikanja svog košarkaškog kluba, svoje Barselone. Mirotić je pozirao sa visoko podignuta tri prsta, spojena, dok je ostavio i kratki opis.

- U tvoju slavu Gospode - napisao je Mirotić ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nikola Mirotic (@nikolamirotic33)

Video: Mirotić na ivici suza: Ovo je san, hvala Srbiji i Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    19. septembar 2022 | 19:37

    Veliki čovek si Mirota ..

  • Mile Kazanova

    19. septembar 2022 | 19:52

    Sve je to lepo, ali... Zasto igra za Spaniju? Zasto je obukao dres Barse, kada ga je Real napravio igracem? Zasto je bacio okacenu Srpsku zastavu? Sve vise mislim da ovaj daje pare i posvedjen je veri iz nekog drugog razloga. Ne trebas da se setis Boga i korena kada si milioner, vec pre toga.

  • Niko

    19. septembar 2022 | 22:22

    Na svijetu nije izbacio toliko legendi...Cosic,Dalipagic,Delibašic,Kicanovic,Slavnic,Divac,Stojakovic,Radja,Kukoč,D,Petrovic,Danilovic,Bodiroga,Djordjevic,Zdovc,Plecaš,Korac,..i još mnogi od starije generacije!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA