Nestašni Ertel opet briljira: Francuskoj rekao da neće u Rusiju zbog Evrobasketa, pa se dogovorio sa Zenitom

Prekršio je sve moguće dogovore

  • 1
Francuska - Poljska, Evrobasket 2022 Foto: FIBA (fiba.basketball)

Evrobasket je ostao iza nas, košarkaši Španije su u finalu uspeli da savladaju Francusku sa 88:76 i tako dođu do zlata, ali i da određeni deo "Galskih petlova" bace u bedak. Toma Ertel je jedan od igrača koji nije najbolje pretrpeo ovaj poraz, a sada se našao i u centru još jednog skandala.

Ertel je neko ko je u prethodnom periodu uspeo da privuče dosta negativne pažnje na sebe, posebno kada je pokušao da prevari Barselonu i pređe u Real Madrid bez njihovog znanja, kada su ga ostavili izvan autobusa i ostavili ga u Turskoj da se snalazi. Kasnije je stigao u Real, ali je taj status "nestašnog" dečka ostao vezan uz njega.

Ovog leta je ostao bez kluba, pregovarao je sa Zenitom, praktično je sve završio, ali je tada Francuska objavila da neće dopustiti igračima koji nastupaju u Rusiji i Belorusiji da nsatupaju za nacionalni tim. Ertel je stopirao pregovore, potpisao je ugovor sa Francuskom da neće igrati u Rusiji kako bi odigrao Evrobasket.

Igrao je, završio je, došao je do srebra, a sada kad se završio turnir - otišao je u Rusiju kako bi potpisao ugovor sa Zenitom! Ertel ponovo pokušava da nadmudri svoje nadređene, a kako francusku mediji prenose, on je već postigao i usmeni dogovor sa ekipom iz Rusije, te je samo pitanje časa kada će stići u Rusiju da to sve stavi i na papir.

S druge strane, Francuski savez se nada da Ertel ipak neće potpisati ugovor, ali ukoliko je suditi po njegovoj prošlosti, taj potpis ugovora bi bio i "najnormalnija" stvar koju je on uradio.

Video: Francuski košarkaš šokirao odgovorom o duelu Jokića i Gobera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA