≫ 

Obradoviću bio prekobrojan, on eksplodirao na Kalinićevom debiju: Miletić dao 25 poena Barsi!

Veseli, Satoranski, Tobi, imena koja obećavaju mnogo za narednu sezonu Katalonaca, ali je "šou ukrao" bivši centar crno-belih

  • 16
Dušan Miletić Foto: Marko Jovanović

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić debitovao je u dresu Barselone u koju je stigao ovog leta iz Crvene zvezde i odmah u prvoj utakmici potvrdio kvalitet, pošto je bio jedan od boljih u timu Šarunasa Jasikevičijusa.

Srpski reprezentativac je kao starter utakmicu završio sa devet poena, Barsa je u još jednoj pripremnoj utakmici (katalonska liga) porazila Đironu rezultatom 88:77, ali je centralna figura utakmice bio doskorašnji centar Partizana Dušan Miletić.

Momak koji je bio prekobrojan kod Željka Obradovića pokazao je veliki potencijal ove večeri, ubacio je 25 poena i bio ubedljivo najefikasniji akter utakmice!

Na drugoj strani, pored Kalinića, istakli su se Majk Tobi sa 10 poena, Laprovitola i Abrinjes sa po 9, i dvojica novajlija u timu Barse, češki duo - Satoranski sa 13 i Veseli sa 10 poena.

Na drugoj strani, pored nezaustavljivog Miletića, novog člana Endesa lige predvodio je legendarni Mark Gasol sa 9 poena, a u strelce se upisao i još jedan Srbin u ekipi, Aleksandar Bursać, koji je doprineo sa dva poena.

Za Barsu nije nastupio Nikola Mirotić koji se oporavlja od povrede.

Video: Obradović pred finalnu seriju ABA lige: Zvezda je iskusan tim, igrači inteligentni i kažnjavaju sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    21. septembar 2022 | 06:36

    Da li je stvarno moguce da ce Zeljko Obradovic biti taj koji ce udariti poslednji ekser u kovceg KK Partizan? Bitno da smo mi doveli gomilu stranaca a za srpsku decu nema mesta nego moraju da se dokazuju u Spaniji..

  • GP

    21. septembar 2022 | 02:40

    Ovo je još jedan dokaz da Obadović nema pojma.Toliko odličnih igrača je uništio.

  • 1992 .

    21. septembar 2022 | 08:53

    Dajte mu još 15 miliona evra i da postane član

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA