≫ 

Lazarević spreman za novu sezonu: "Bitno da smo zdravi, tek ćemo da napredujemo i da budemo bolji"

Zvezdino dete je poprilično optimistično pred početak sezone

  • 4

Košarkaši Zvezde privode kraju svoje pripreme za iduću sezonu, gde će pokušati da odbrane šampionske titule u ABA ligi i Superligi Srbije, kao i u Kupu Radivoja Koraća, još jedan mladi košarkaš Stefan Lazarević, spreman je za novu sezonu.

Lazareviću je ovo druga sezona s Crvenom zvezdom, i to druga sezona gde on prolazi pripreme sa ekipom, dok su mu utisci i više nego dobri.

- Za sada je sve kako treba, prvenstveno što smo svi zdravi svi i prošlio smo sa tim manjim, sitnijim stvarima, niko nije imao problema s ozbiljnijim problemima i dosta je novih lica tu. Atmosfera je stvarno dobra i imamo u svkaom segmentu dosta prostora za napredak - kaže Stefan Lazarević.

On je jedan od retkih košarkaša koji je upoznat sa trenerom Vladom Jovanovićem, koji ga je trenirao i u FMP-u.

- S obzirom na to da mi je Vlada Jovanović bio trener u FMP-u, definitivno mi je lakše da se prilagodim nekim stvarima. Međutim, sistem koji je postavio, trebaće prilagođavanje, tu je dosta novih igrača, ali vremenom će biti sve bolje i bolje - kaže Stefan, koji se osvrnuo i na to da li postoji razlika između tog Jovanovića i ovog danas.

ognjen dobrić Foto: MN Press

- Nisam upoređivao, nisam gledao u tom smislu, ali odnos njegov prema treningu i igračima je apsolutno profesionalan i sa moje tačke gledišta nema nekih velikih i bitnijih promena, sem što na moju radost sarađujemo na nekom višem nivou u odnosu na FMP.

Ovaj košarkaš je neko ko je u prethodnoj sezoni imao dosta izraženiju defanzivnu ulogu, nego što je to uradio u napadu, dok je tokom ovih pripremnih mečeva u nekoliko navrata pokazao i napadački potencijal.

- Naglašavam da mi je najbitnije das sam zdrav, prošao sam pripreme, od sebe imam očekivanja da pomognem ekipi u datom momentu što više mogu. Šta god bude bilo potrebno za to, ja ću biti spreman, a sad da li će uloga biti veća ili manja, ja ću svakako dati sve od sebe

Video: Ko će jače da otkine obruč: Mika uzdrmao konstrukciju, ali je odmah uzvratio Lazarević!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA