≫ 

"Ništa ne bih isključio, zavisi od godine do godine": U Oklahomi i dalje čekaju Micića otvorenih ruku

Generalni menadžer Tandera izjavio je kako je u jednom momentu njegov dolazak bio jako blizu

  • 1
Vasilije Micić Foto: Nikola Tomić

Oklahoma siti Tanderi su se pre tačno 15 godina preselili iz Sijetla u grad u centralnom delu Sjedinjenih Američkih Država, što je bio povod za generalnog menadžera ove franšize, Sema Prestija da se oglasi na konferenciji za medije gde se dotakao statusa našeg Vase Micića, za kojeg se već dugo govori da bi mogao da pređe u NBA ligu.

Podsetimo, Vasa je dve godine uzastopno osvajao Evroligu sa Efesom, dok sa Srbijom ovog leta na Evrobasketu nije imao sreće da ode dalje od osmine finala gde nas je pobedila Italija. Prava na njegovo dovođenje u NBA ligu ima upravo Oklahoma.

- Otkad smo stekli prava na Micića, postao je jedan od najboljih evropskih igrača. Sve što mogu da kažem jeste da smo bili veoma blizu njegovom dolasku u NBA u jednom trenutku. On ima ugovor i veran je svojoj ekipi u Evropi. Ništa ne bih isključio. Mislim da to da li će doći zavisi od godine do godine - rekao je Presti.

Podsetimo, naš Aleksej Pokuševski nastupa za Tandere, a njemu će to biti treća godina u ovoj franšizi. Bilo je planirano da ovo bude godina Četa Holmgrena, ali je on na nesreću zadobio tešku povredu i propustiće celu sezonu.

Nema sumnje da bi Vasa bio sjajna adicija Oklahomi, ali je pitanje i koliko želi da ide posle svih uspeha koje je ostvario.

Video: Micić: Ne znam šta se desilo, kao da je energija pala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. septembar 2022 | 18:21

    Micic kako odigrao evropsko prvenstvo nikad on NBA videti nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA