≫ 

FMP nezaustavljiv: Posle Breogana "pala" i Opava, još korak do FIBA Lige šampiona

Tii iz Železnika odigrao je još jedan odličan meč

  • 5
KK FMP

Foto: MN Press

Košarkaši FMP-a iz Železnika, posle pobede nad Breoganom, savladali su i češku Opavu 92:76 i plasirali se u finale kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu FIBA Lige šampiona.

Najefikasniji u pobedničkom timu su biliIzundu i Frejzer sa po 16, Nerandžić je dodao 12, a Stepanović je dao 10. U ekipi Opave najefikasniji su bili: Mokran sa 16 poena, Baser i Kuril sa po 15 i Širina sa 14.

Od starta meča, FMP je igrao sigurno i došao do prednosti, ali je do poluvremena češki tim uhvatio priključak. Ipak, Panteri su prelomili meč u trećoj deonici, pa je do kraja Opava uspela da se približi, ali ne i da preokrene rezultat.

Samo pobednik kvalifikacione grupe u Beogradu izboriće plasman u FIBA Ligu šampiona, baš kao i pobednici kvalifikacionih grupa u Lisabonu, Malagi i Skoplju.

Finalni mečevi kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona na programu su 25. septembra.

Da podsetimo, ako osvoji turnir u Beogradu, FMP će se takmičiti u E grupi FIBA Lige šampiona sa izraelskim Hapoelom iz Jerusalima, Ludvigzburgom iz Nemačke i turskom Darušafakom.Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA