≫ 

Selektor Italije otkrio šta mu je Adetokumbo rekao posle eliminacije Srbije: "Zaista fin momak!"

Na samom kraju Poceko je istakao da mu se izvinio, dok je od Janisa dobio pohvale

  • 0
Đanmarko Poceko, Janis Adetokumbo Printskrin/Twitter.com@Eurohoopsnet

Đanmarko Poceko, selektor Italije, skočio je i zagrlio Janisa Adetukomba nakon što je sa Azurima eliminisao Srbiju u osminin finala Evrobasketa, a nakon duže vremena je otkrio šta mu je u tim momentima rekla grčka NBA zvezda.

- On je tako dobra osoba. Zagrlio sam ga i poljubio. Zaista fin momak. Primetio sam Janisa. Siguran sam da je znao kroz šta prolazim emotivno. Kada me je prvi put video, nasmejao se. Moglo bi se reći da je želeo da podeli moju sreću. A onda sam se spremio da skočim, video sam mu lice, a on je sigurno pomislio: ‘Ovo je idiot’. Srećom bio je spreman da me uzme u naručje - počeo je Poceko i dodao:

- Poljubio sam ga i rekao: "Volim te’". To je prošlo neprimećeno. Ali mi je jasno na grčkom rekao: "Je*i se".

Na samom kraju Poceko je istakao da mu se izvinio, dok je od Janisa dobio pohvale, jer mu je navodno skinuo određenu tenziju pred meč.

- Izvinio sam mu se. Janis je rekao da mora da mi se zahvali što je skinuo malo tenzije pre utakmice. Odigrao je sjajno tog dana, ali je Grčka dva dana kasnije izgubila. Barem ne mogu da kažu kako je Grčka izgubila jer sam skočio na Janisa - zaključio je Poceko.

Video: Đanmarko Poceko objasnio zašto je jurio srpskog sudiju posle utakmice: Ovo mora da se promeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA