≫ 

Jovanović: Da ponovimo dobre momente iz meča sa Japanom

Srbiju očekuje novi težak duel

  • 0
Olimpijada, Olimpijske igre Tokio 2020, Srbija - Francuska , ženska košarkaška reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Košarkašica reprezentacije Srbije Nevena Jovanović izjavila je uoči meča protiv domaćina Australije na Svetskom prvenstvu u Sidneju da će ona i njene saigračice pokušati da ponove partiju protiv Japana, aktuelnog olimpijskog viceprvaka, kog su savladale juče sa 69:64.

Srbija i Australija sastaće se sutra u 10.00 u trećem kolu B grupe, a obe ekipe u duel ulaze sa skorom 1-1.

Izabranice selektorke Marine Maljković u prvom kolu poražene su od Kanade (67:60), a potom su pobedile Japan, dok je Australija izgubila od Francuske (70:57) i trijumfovala protiv Malija (118:58).

- Uzbuđene smo zato što znamo da će hala biti puna. Nemamo puno prilike da igramo u punoj hali, pogotovo ovakvoj kakva je Superdoum. Igraćemo protiv veoma dobrog protivnika, kome će publika stalno davati vetar u leđa. Mi moramo da se fokusiramo na našu igru. Znamo koje su naše najbolje stvari. Hoćemo da sve one dobre momente kojih je bilo na utakmicama protiv Japana i Kanade ponovimo, ali i da ih bude još više, pa ćemo videti da li je to dovoljno za pobedu - izjavila je Jovanovićeva za zvanični sajt KS Srbije.

U trećem kolu B grupe sutra se sastaju Mali - Francuska (6.30) i Japan - Kanada (12.30).

Lider grupe je Kanada sa dva trijumfa, po pobedu i poraz imaju Francuska, Srbija, Japan i Australija, dok je selekcija Malija jedina bez trijumfa.

Video: Britni Griner dovedena na saslušanje: Advokat američke košarkašice pronašao nepravilnosti u procesu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA