≫ 

Kakva scena: Srpska Amerikanka iz dubine grla zapevala "Bože Pravde" i oduvala sve pred meč košarkašica

Ivon Anderson još jednom je pokazala koliko joj znače nastupi za Srbiju

  • 3
Košarkaška reprezentacija Srbije za žene Foto: Sport Klub - Printscreen

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa Australijom u okviru trećeg kola grupne faze Svetskog prvenstva koje se održava u Sidneju. Posle prva dva kola, naše dame imaju polovičan učinak od po jedne pobede i poraza.

Stoga bi duel protiv domaćina mogao da bude veoma važan kada je u pitanju dalji rasplet u našoj grupi i eventualni plasman u četvrtfinale. Prve četiri selekcije iz obe grupe proći će dalje, posle čega će uslediti žreb koji će odrediti parove.

Kako to pravila nalažu, pred početak duela sa Australijankama u Sindeju je intonirana himna "Bože Pravde", a jedan detalj posebno je zapao za oko svima koji su ispratili početak susreta.

Naša naturalizovana reprezentativka, Ivon Anderson, koja inače dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, zajedno sa svojim saigračicama je dušno pevala našu nacionalnu himnu, kao da živi u Srbiji od svog rođenja.

O tome je već nekoliko puta govorila i naša selektorka Marina Maljković, koja je faktički i "ubedila" Ivon da dođe i nastupa za naš nacionalni tim. I ostale košarkašice Srbije pokazale su veliko srce i motiv, pa su zajedno sa njom pevale "Bože Pravde".

Video: Furnije kivan što nije bilo više Francuza na finalu Evrobasketa: Bilo je skupo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    25. septembar 2022 | 11:35

    Japanac je pred šveđane pevao Bože pravde. Pola košarkaša nisu,zato su tako i prošli. Ona druga polovina je mrdala usnama kao da peva ili su se igrali sa bombonom u ustima.

  • Semajlirane_pufne

    25. septembar 2022 | 11:14

    Jos Erhan Masovic da zapeva i to je to!!!

  • Misoni

    25. septembar 2022 | 13:54

    Respekt.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA