Foto ubod: Marina Maljković ponovo u "otkačenoj" kombinaciji vodi košarkašice, kamera je često obilazi

Selektorka Srbije još jednom je obukla majicu sa interesantnim motivima

  • 1
Košarkaška reprezentacija Srbije za žene

Foto: Sport Klub - Printscreen

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ovog jutra se sastaje sa selekcijom Australije u trećem kolu grupne faze Svetskog prvenstva koje se održava u Sidneju.

U prva dva kola naše dame upisale su pobedu protiv Japana i poraz od Kanađanki, tako da bi trijumf danas pomogao u nastojanjima da se nađemo u četvrtfinalu, gde će završiti prva četiri tima iz grupe.

Naše devojke su sa dosta emocija otpevale nacionalnu himnu "Bože Pravde", gde se posebno istakla sjajna Ivon Anderson, koja je sa posebnim raspoloženjem pevala u zagrljaju sa ostalim saigračicama.

Selektorka Marina Maljković je za to vreme stajala mirno, a reditelj prenosa nekoliko puta je vraćao kameru na nju, uočivši veoma "otkačenu" kombinaciju koju je selektorka obukla za današnji meč sa Australijankama.

Po običaju, preko majice je obukla sako sa zastavom Srbije, a na majici su se mogle videti dame na kojima je bilo i nekoliko zanimljivih natpisa poput "žene vladaju svetom".

Pogledajte kako je sve to izgledalo u galeriji pred početak utakmice.

Video: Marina Maljković ostaje selektorka Srbije: Smena generacija je teška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA