≫ 

Real Madrid i Džanan Musa "oteli" pehar od Nikole Kalinića: Barselona se poklonila pred Kraljem

Odlična utakmica koja je bila rešena tek posle produžetka

  • 0
Džanan Musa Foto: FIBA Basketball (fiba.basketball)

Kakav god tim da imaju, koliko god da su nesigurni u sebi, jedno se mora poštovati - nikada se ne sme otpisati Real iz Madrida! Kraljevski klub je još jednom pokazao veličinu, ovoga puta su košarkaši iz glavnog grada Španije bili bolji od Barselone sa 89:83, te su tako osvojili Superkup ove zemlje!

Odlična partija košarkaša Reala u ovom meču koji je služio kao uvertira za čitavu sezonu i sve izazove koji tek predstoje, kako pred njima, tako i prema najvećem rivalu iz Katalonije.

Ni promena trenera nije mnogo značila "Kraljevima", koje je do ove pobede predvodio Valter Tavares sa 24 poena i 12 skokova, dok je odličnu pomoć imao u vidu Džanana Muse koji je postigao 19 poena.

Kod Barselone je najraspoloženiji bio turski centar Sertač Šanl sa 21 poenom, dok je Lapravitola dodao 12. Nikola Kalinić je takođe proveo određen deo vremena na parketu i upisao je osam poena uz sedam skokova.

Video: Đokovićev alej up za zakucavanje novog košarkaša Real Madrida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA