Zvezda počela novu sezonu: "Ciljevi se znaju, najbolju košarku ćemo igrati kada bude najvažnije"

Crveno-beli zvanično na "Media day-u" otvorili novu sezonu i predstavili dresove

  • 5
KK Crvena Zvezda, dan za medije Foto: Nikola Anđić

Košarkaši Crvene zvezde i trener Vladimir Jovanović održali su konferenciju za medije, na kojoj su pričali o očekivanjima pred početak sezone, koju će crveno-beli otvoriti za vikend, u subotu od 20.00 u hali Aleksandar Nikolić protiv MZT-a iz Skoplja.

Tokom "Media day-a" Evrolige obavljeno je i klupsko fotografisanje u novim dresovima koje je premijerno obukla supruga Nemanje Nedović, manekenka Mina.

Trener Vladimir Jovanvić ističe da je svestan očekivanja, da veruje u svoj tim i da se nada da će zacrtani ciljevi biti ispunjeni.

- Završavamo pripremni period i spremamo se za prvu utakmicu u ABA ligi, koja dolazi brzo, znamo kakva su očekivanja od nas, spremni smo da odgovorimo na sve izazove, čvrsto verujem u ovaj tim i stručni štab, trudićemo se da ispunimo očekivanja - rekao je Jovanović, koji se dotakao i pripremnih utakmica, u kojima je bilo i nekih loših izdanja njegovog tima.

- Ima puno novih igrača, sigurno da je potrebno vreme i da se kockice slože, ne ide ništa preko noći, znamo to i uračunali smo sve. Što se tiče priprema, odigrali smo sedam, pet smo pobedili, dve izgubili, ali to je pripremni period, gde treba da sagledamo neke stvari, gde treba da izgledamo bolje, to je nešto može da nam pomogne za nastavak sezone. Nismo bili najbolji, ne bi ni bilo dobro da budemo najbolji sada, ima da rastemo iz sezone u sezonu, a najbolju košarku ćemo igrati kada bude najvažnije - poručio je Vladimir Jovanović.

Kapiten Branko Lazić ističe da se ciljevi znaju i da su oni isti kao i svih prethodnih godina.

- Nova sezona i novi tim, dosta je novih igrača, ali ima i poznatih lica, mi smo odradili pripremni period, za vikend počinje sezona, dobili smo ono što je bilo potrebno da sezona bude dobra. Ciljevi su isti kao i svih prethodnih godina.

Video: Zvezda predstavila tim za novu sezonu: Veseli Bentil držao uši i udarao dandare saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    26. septembar 2022 | 12:57

    Napred ZVEZDO, samo JAKO od prve zvanične utakmice!

  • СрбИН

    26. septembar 2022 | 12:57

    Срећно црвено бели у новој сезони!

  • lux

    26. septembar 2022 | 13:14

    jel se zna koje smo sudije kupoli i utakmice namjsetili..pitam tadi tetke u zanzibaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA