Da li će Zvezda biti oslabljena na startu sezone? Nedović i Dobrić otkrili stanje sa povredama

Obojica su u procesu rehabilitacije

  • 0
KK Crvena Zvezda, dan za medije Foto: Nikola Anđić

Košarkaši Crvene zvezde zvanično su počeli novu sezonu, gde su na "Media day-u" Evrolige predstavili nove dresove, koje je premijerno obukla Mina Nedović.

Trener crveno-belih Vladimir Jovanović i kapiten Branko Lazić istakli su da su ciljevi isti i da veruju u ovaj tim.

Zvezda će na otvaranju sezone od 20.00 u subotu u hali Aleksandar Nikolić igrati protiv MZT-a, a pitanje je i da li će biti u kompletnom sastavu, jer ima igrača koji su u procesu oporavka od povrede.

Nemanja Nedović je otkrio da se postepeneo vraća i da povreda nije naivna.

- Što se tiče moje povrede, ja sam oporavljen, samo treba da napravim postepeni ulazak u trening, nije naivna povreda, jer može lako da se pogorša, postepeno se uvodim, upoznajem se sa ekipom, svuda smo popunjeni sa dva ili tri kvalitetna igrača, na nama je da dočekamo spremni početak sezone.

O stanju je upitan i Ognjen Dobrić, koji ističe da je posle pregleda magnetnom rezonancom dobio rezultate, koji su bolji nego što se očekivalo.

- Juče sam odradio magnetnu rezonancu, pa smo ustanovili stepen povrede, nije strašno kao što se činilo u prvi mah, ušao sam u fazu oporavka, videćemo kako će izgledati, a nadam se da će biti što kraće.

Video: Zvezda predstavila tim za novu sezonu: Veseli Bentil držao uši i udarao dandare saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA