Adetokumbo začudio Amerikance: "Teže je igrati u Evropi nego u NBA ligi"

Grčki košarkaš smatra da se intenzivnije igra u Evropi

  • 4
Janis Adetokumbo Printscreen: Twitter/@AravantinosDA

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo nije uspeo da sa Grčkom napravi zapažen rezultat na nedavno završenom Eurobasketu, pa se tako vratio u Milvoki gde je na "Media Day" događaju komentarisao košarku u Evropi. 

Naime, grčki košarkaš smatra da je teže igrati u Evropi nego u NBA ligi.

- Igra u Evropi je mnogo teža nego u NBA. Naravno, nivo talenta u NBA je viši, ali je u Evropi dosta intenzivnije - rekao je Adetokumbo i prokomentarisao listu ESPN-a po kojoj je najbolji košarkaš na svetu:

- Da li sam jedan od najboljih na svetu? Jesam. Ali, da li sam najbolji? Nisam. To je onaj igrač koji svoj tim odvede do cilja. I to je Stef Kari.

- Postoji određena vrsta očajanja pre osvajanja prvog prestena, ali ja je nisam izgubio. Blagosloven sam što sam u ovoj poziciji i neću ništa uzimati zdravo za gotovo. Želim da osvojim titulu. Bio sam ljubomoran kada sam gledao paradu Golden Stejta. Znate taj oseća - jasan je bio Adetokumbo.

Video: Šreder komentarisao Jokića, Janisa i Dončića: Dešava se i najboljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    26. septembar 2022 | 16:19

    Pa naravno da je teze u Evropi, ovde svi igraju odbranu i nema kampovanja u reket. Nije ni cudo sto su Jokic, Giannis i Doncic (koji su prognozirani za prva 3 mesta u NBA u sledecoj sezoni) svi eliminisani na ovom prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA