Antivakser Irving: "Ostao sam bez 100 miliona dolara jer se nisam vakcinisao"

Da li se sjajni košarkaš sada kaje zbog svega?

  • 1
Kajri Irving

Foto: Tanjug / AP

Jedan od najboljih igrača NBA lige Kajri Irving propustio je više od polovine prošle sezone, razlog je njegovo uporno odbijanje da se vakciniše, i to ga je, kako kaže, skupo koštalo. U razgovoru sa američkim medijima je "otvorio dušu", da li je to kajanje sa njegove strane teško je proceniti, tek shvatio je da je zbog svog tvrodkornog stava da ne primi dozu vakcine protiv korona virusa ostao bez 100 miliona dolara!

Kajri je prvu utakmicu pred navijačima Netsa prošle sezone odigrao je 27. marta, tek kada su ukinute mere protiv Kovida.

- Odlučio sam da se neću vakcinisati i ostao sam bez četvorogodišnjeg ugovora vrednog 100 i nešto miliona dolara. Ugovor i vakciniši se ili se nemoj vakcinisati pa će postojati određena neizvesnost oko tvoje budućnosti u ligi i ovom klubu - rekao je Irving tokom dana medija u klubu.

Irving je ovog leta bio na pragu odlaska iz Netsa, tražila se opcija da izađe iz kluba, ali se to nije desilo.

- Suočio sam se sa gubitkom posla zbog te odluke. Nosio sam se sa emocijama dok sam pokušavao osigurati budućnost svojoj porodici - dodao je Irving, koji je aktivirao opciju jednogodišnjeg produžetka ugovora koje će mu doneti 36.5 miliona dolara.

Zbog toga što nije bio vakcinisan Irving nije mogao da igra pred domaćom publikom jer su na snazi bile mere koje je odredio Grad Njujork, po kojima nevakcinisane osobe nisu mogle da budu u zatvorenom prostoru poput hala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    27. septembar 2022 | 09:48

    dobra reklama pa niko nije vakcinisan svi Profi sportisti u celom svetu zajedničke karantin imaju a ovi nizerazredni sportisti oni moraju da prime vakcinu i samo čuješ onaj pao na terenu iznenada umro na terenu (20-30 god) e to je sve zbog 💉 💉 💉 💉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA