Vujošević pozvao Vučelića na ostavku: "Ko su oni da prete izlaskom iz SD Partizan?"

- Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, 'ajde, ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan

  • 18
Svečana akademija FK Partizan, 70. rođendan, MILORAD VUCELIC, DUSKO VUJOSEVIC I IVAN CURKOVIC Foto: Tanjug/Marko Đoković

Bivši predsednik JSD Partizan i bivši trener crno-belih Duško Vujošević u razgovoru za TV Nova S pozvalo je Milorada Vučelića da da ostavku na mestu prvog čoveka sportskog društva, a onda i naveo da je njegov oponent za tu poziciju Ostoja Mijailović stekao više rezultata sa košarkaškim klubom nego Vučelić sa fudbalskim kolektivom.

- Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, 'ajde, ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan. Trebalo bi da se zna u kolikim je dugovima fudbalski klub, priča se 30.000.000, 40.000.000 evra. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama. Pristali su na ulogu ikebane, da Partizan bude drugi. Stanojević nije na to pristao, bunio se, pa su ga proglašavali ludim, pričali su da podseća na mene. Ko su oni da prete izlaskom iz Spotskog društva? I navijači treba da se dignu. Kakvo izlaženje FK iz Sportskog društva - pitao se Vujošević na TV Nova S.

Video: Dve Skupštine u JSD Partizan, Mijailović i Vučelić proglasili pobede na izborima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA