Raduljica danas potpisao za Zvezdu, a pre 10 godina ih nije toliko poštovao: "Oni su za mene samo FMP"

Naš nekadašnji reprezentativac je 2011. godine u razgovoru za Sport uporedio crveno-bele sa klubom iz Železnika

  • 18
Miroslav Raduljica

Foto: MN Press

Crvena zvezda dobila je danas pojačanje u reketu u vidu Miroslava Raduljice, što će poslužiti da se dodatno očvrsnu centarske pozicije pred početak nove sezone, koju Beograđani startuju ove subote u ABA ligi protiv MZT-a iz Skoplja.

Nema sumnje da će Raduljica umnogome svojim iskustvom igranja u reprezentaciji, NBA ligi, Evroligi i Kini pomoći Zvezdi da skupi odbrambene redove i ojača poenterske mogućnosti iz reketa.

Ali pre samo jednu deceniju, prilikom nastupa za ljutog rivala, ekipu Partizana, Raduljica nije imao baš toliko lepe reči za klub sa Malog Kalemegdana. Zapravo, uradio je ono što radi većina pristalica Partizana, uporedio ih je sa klubom iz Železnika.

- Rekao sam već nekoliko puta da je taj klub za mene samo FMP. Svi momci tu su iz Železnika, samo dvojica su iz Zvezde. Ima još dosta vremena do tog duela u decembru, taman da se spremim - rekao je te 2011. godine Raduljica za "Sport".

Nema sumnje da će ova izjava postati viralna nakon njegovog dolaska u Zvezdu, a treba videti reakcije navijača i jedne i druge ekipe.

Video: Specijalni gost u Novakovom trening centru: Miroslav Raduljica trči na traci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FMP

    28. septembar 2022 | 15:35

    Onda je potpisao za FMP..

  • Ale

    28. septembar 2022 | 18:35

    Kad god kažete da je Zvezda ustvari FMP, činite sebi nevidjenu bruku. Taj klub vas već skoro deceniju nemilice gazi, sa Dulom, sa nekim prolazim likovima, sada i sa Šipu Rumenoglom. Ako kažeš da već godinama gubiš od večitog rivala, onda je to ok, ali ako tvrdite da vas neki FMP već godinama siluje, onda znači da ste stvarno dno dna!!!

  • ...

    28. septembar 2022 | 15:46

    Para vrti gde burgija neće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA