Silni Efes razbio Fenerbahče u Superkupu: Vasa na asistenciju do dabl-dabla, Atamanova četa već uzela trofej

Sjajna predstava Micića i saigrača

  • 0
KK Partizan - Anadolu Efes, Prijateljska utakmica Foto: Nikola Tomić

Biće Efes i ove sezone velika sila na košarkaškoj mapi Evrope. Četa Ergina Atamana večeras je odigrala prvi zvaničan meč u Superkupu Turske i odmah je pokazala veliku nadmoć savladavši Fenerbahče lako i ubedljivo - 71:62.

Odlično su igrali Vasa i saigrači od početka do kraja utakmice. Vodili su od početka utakmice, nisu ni u jednom dovodili svoju poziciju u pitanje i na kraju su apsolutno zasluženo došli do prvog trofeja u sezoni.

Već posle prvih deset minuta je Efes imao prednost od 12 poena, da bi u nastavku utakmice ta razlika nastavila da raste, pa je na velikom odmoru bilo +19 za Atamanove košarkaše.

Treća četvrtina protekla je u egalu, da bi u poslednjih deset minuta Fener ipak uspeo koliko-toliko da se približi i da smanji zaostatak na devet poena.

Najefikasniji u nominalno gostujućem timu bio je Ante Žižić sa 22 poena, Vasa je dodao 16 poena uz devet asistencija, dok je Vil Klajburn ubacio 14 poena uz dabl-dabl učinak od 10 skokova.

U timu Fenera je Hejs bio ispred ostalih sa 13 poena, dok je Marko Gudurić postigao devet.

Video: Martin o srpskom i ćevapima: Zvezda je veći tim od Budućnosti, naučio sam samo ružne reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA