Radonjić otkrio kako je doneo odluku da ode iz Zvezde i šta mu je Željko Obradović rekao zbog Panatinaikosa

Crnogorski stručnjak je ukazao i na ciljeve njegove ekipe u narednoj sezoni

  • 3

Dejan Radonjić je ovog leta napustio Crvenu zvezdu, nakon što je kompletirao tripletu u domaćim i regionalnom takmičenju. Crnogorski stručnjak je govorio za "Eurohoops" o tome kako je doneo odluku da pređe u Grčku, dok je otkrio i šta mu je Željko Obradović rekao o tom transferu.

Njemu je ovog leta istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, postojale su opcije da ostane u Beogradu još neko vreme, ali je ipak odlučio da napusti klub i ode izvan granice Srbije. On je rekao da mu je bilo potrebno samo nekoliko dana.

- Završila se sezona, razgovarao sam sa Zvezdom, pošto je meni istekao ugovor. Stigao je poziv Panatinaikosa, svaka mogućnost je bila na stolu. Nekoliko dana mi je bilo potrebno, ali sam na kraju odlučio da to bude Panatinaikos i došao sam ovde.

Ovog leta je Panatinaikos doveo i veliki broj pojačanja, dok je poslednja pridošlica bila u vidu Mateuša Ponitke koji je sa Poljskom stigao do polufinala Evrobasketa, da bi kasnije usledio i poraz od Nemačke u meču za treće mesto. Ciljevi su visoki, ali ne i još najjasniji.

- Mislim da u ovom trenutku nije pravi tajming da govorimo o konačnom cilju. Nisu svi igrači u treningu, nisu nam svi ni bili dostupni tokom priprema. Želimo da potpišemo još jednog visokog igrača. Mislim da bi bilo najbolje da o ovome govorimo posle par mečeva, kada svi budemo na okupu i vidimo na čemu smo. I dalje smo na tržištu.

Dejan Radonjić je takođe otkrio i da se video sa Željkom Obradovićem, koji mu je poželeo sreću u novom klubu, s obzirom na to da je on ostao legenda "Zelenih".

- Video sam se sa njim u Antaliji posle potpisa ugovora. Čestitao mi je i poželeo sve najbolje u novom klubu

Video: Ne grickaj nokte, mali: Radonjićev pomoćnik tokom tajm-auta opomenuo Ivanovića i nasmejao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    28. septembar 2022 | 23:09

    Da se ne lažemo,koji trener bi odbio troduplo jači ugovor od ponuđenog,Zvezda 500 hiljada evra a PAO 1,5 miliona evra godišnje,zaslužio je Radonjić dobar ugovor radom i uspesima u Zvezdi,a Željko čestitao jer će sada lakše biti Partizanu da skine Zvezdu sa trona posle 8 godina dominacije

  • Mane

    29. septembar 2022 | 08:57

    Srećno Dejo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA