≫ 

Trener Zvezde: "Ne vidim razlog da komentarišem Raduljicu"

Vladimir Jovanović ne želi da pravi izuzetak, jer se nije oglašavao ni oko transfera drugih igrača

  • 1
Miroslav Raduljica, frizure Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović istakao je da ne želi da komentariše transfer Miroslava Raduljice, čiji je dolazak izazvao i negodovanje Delija, koje su zbog toga izdale saopštenje.

Jovanović tvrdi da nije komentarisao pojedinačne transfere ni drugih igrača, pa ne vidi razlog da pravi izuzetak kod Raduljice.

- Nijedan klupski transfer, otkada sam preuzeo crveno-bele, nisam komentarisao, objašnjavao, tumačio… Ne vidim razlog da to uradim i u slučaju Raduljice. Možemo da pričamo o startu sezone u regionu, pa u Evroligi - rekao je Vladimir Jovanović za Sport klub i dodao da bi možda moglo da bude još novih lica.

- Zvezda je na tržištu, kao i ostali evroligaši, sve se prati, a stvari se menjaju, to je u sportu prirodno. Možda bude, a možda i ne novih lica.

- Kao i mnoge druge ekipe, tokom priprema nismo bili kompletni zbog reprezentativnih obaveza pojedinaca ili povreda. Uradili smo koliko smo mogli u takvim uslovima. Odigrali smo sedam utakmica, a rezultat ponekad nije prijao. Ali, krajnji skor je mogao da bude i drugačiji, jednostavno, nije to bilaa realn slika odnosa snaga. Ipak, i takvi dueli su korisni, jer ih iskoristite za analizu i popravku određenih stvari - zaključio je Jovanović.

Video: Bentil po dolasku u Zvezdu: Evroligaški derbi mi je izazov, naučio sam jednu srpsku reč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    29. septembar 2022 | 14:24

    Zato Zvezda i Partizan neće moći da se privatizuju nikada, zamisli neko kupio klub a navijači mu kažu koga sme a koga ne sme da dovede u klub! Ko hoće da gleda neka dođe ko neće i ne mora i onako klubovi imaju više štete nego koristi od naših navijača!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA