Iz Zvezde poslali jasnu poruku pred početak ABA lige: "Naši ciljevi se znaju"

Trener Jovanović i kapiten Lazić najavili meč protiv MZT-a

  • 6
KK Crvena Zvezda, dan za medije

Foto: Nikola Anđić

"Počinje sezona i na otvaranju igramo protiv ekipe MZT-a, koja je tokom pauze ojačala svoj roster sa iskusnim igračima i shvatićemo ih maksimalno ozbiljno", rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Jovanović uoči starta ABA lige.

Zvezda, aktuelni šampion, u subotu od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuje MZT, povratnika u regionalno takmičenje.

- Naše ambicije se znaju, igramo na domaćem terenu. Želimo da nametnemo naš ritam od samog starta i da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, koje pozivam da dođu u halu i pruže momcima podršku na startu sezone - izjavio je Jovanović za klupski sajt.

Kapiten crveno belih Branko Lazić istakao je da je ekipa odigrala tokom pripremnog perioda nekolicinu utakmica sa prvim i osnovnim ciljem da se pripremi za početak sezone.

- Naši ciljevi u ABA ligi se znaju, ali zaista moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer nas očekuje izuzetno naporna sezona sa velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se predstavimo našim navijačima na premijeri i zabeležimo pobedu - rekao je Lazić.

Video: Zvezda predstavila tim za novu sezonu: Veseli Bentil držao uši i udarao dandare saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadija cela

    30. septembar 2022 | 14:26

    Puno zdravlja sreće i uspeha u novoj sezoni 🏆🏆🏆

  • Beograd Srbija

    30. septembar 2022 | 14:26

    Napred ZVEZDO ZGAZI IH SVE 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • .....

    30. septembar 2022 | 23:58

    Top 15 - top 17

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA