Kalinić o neuspehu Srbije: "Hteli smo da pobedimo 20 ili 30 razlike, promena na poluvremenu nije bila dobra"

Istakao je Kalinić i da mu se sviđa Barselona

  • 0
Košarkaška reprezentacija Srbija

Foto: ATA Images

Srpski košarkaš Nikola Kalinić dao je jedan intervju u kom je govorio o neuspehu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu!

Srbija je u osmini finala neočekivano poražena od Italije, a Kalinić je za "Eurohups" poručio:

- Promenili smo neke stvari na poluvremenu, ali to nije bila dobra promena. To je to, izgubili smo utakmicu. Možda je greška bila što smo zbog tih očekivanja hteli da pobedimo sa 20, želeli smo da pokažemo da smo mnogo bolji i da pobedimo sa 20 ili 30 razlike, ali nam je trebao samo jedan poen. Možda je to lekcija iz koje možemo da naučimo za buduća takmičenja i utakmice - rekao je Kalinić.

Dotakao se doskorašnji košarkaš Crvene zvezde i svog novog kluba - Barselone!

- Za sada mi se sviđa, to je jedan od mojih omiljenih gradova sigurno, bio je na vrhu liste da dođem i igram ovde u nekad u karijeri još od kada sam počinjao da igram. Hteo sam da živim ovde jednog dana, sviđa mi se atmosfera, arhitektura, plaža, sunce, parkovi, ljudi... Do sada je bilo sve bilo odlično i nadam se da će biti odlično do kraja sezone i ugovora - rekao je srpski košarkaš i nastavio:

- Dobro se osećamo, iako očigledno nismo bili srećni zbog Superkupa. Izgubili smo od Real Madrida u finalu, ali u redu je, to je bio naš prvi susret. Počinjemo da učimo jedni o drugima, igrali su dosta puta prošle sezone i novajlije tek treba da osete kako je. Imamo samopouzdanje, vredno treniramo i spremni smo za predstojeće izazove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA