≫ 

Uticaj novog kapitena Pantera već se oseća u ekipi: Trifunović u novu sezonu ulazi sa pletenicama

Novi momenti u taboru Partizana

  • 7
Trifa i Panter Foto: Youtube/bc partizan

Košarkaši Partizana kreću u novu sezonu ABA lige u nedelju, u 17 sati zakazan je okrašj sa Cibonom u Zagrebu, a ono što je drugačije u odnosu na prethodnu takmičartsku kampanju, ekipu će u nove izazove kao kapiten povesti Kevin Panter.

Obradović je tu čast dao sjajnom Amerikancu koji je tako postao drugi stranac u istoriji kluba, posle Lovernja, koji je zadužio "kapitensku traku" slavnog kluba.

- O čoveče, to je zaista velika čast. Stvari kao što je ta se ne dešavaju tako često u karijeri, veliko je poštovanje i čast koju imam, daću sve od sebe da to i opravdam, da budem najbolja verzija sebe. Da budem tu za Partizan, da imam dobru i uspešnu godinu, da me povrede mimoiđu. Stručni štab, saigrači, navijači, svi smo zajedno u ovom. Za mene je ovo zaista velika čast - rekao je Panter za klupsku televiziju.

Na pitanje da li misli da može biti lider i van terena, Panter je rekao da će kao najstariji pokušati da bude od pomoći i savetima pomogne svim saigračima koji mu se obrate za bilo šta.

- Nisam im ja otac, niti išta slično, nisam tu da kažem bilo kome šta da radi. Ovde sam da izvučem najbolje iz tebe na terenu na bilo koji način, igrački i mentalno. Ovi momci znaju koliko pričam sa njima, ne radim to toliko pred kamarama, pred trenerom i navijačima, ti igrači znaju koliko pričam sa njima i dolaze mi da me pitaju za sve. Volim ih i daću sve od sebe da im pomognem koliko mogu i na terenu i van njega. Stariji sam od svih u ekipi, imam mnogo iskustva na terenu i van njega.

Uticaj Pantera već se odražava na pojedine igrače, zasad samo kada je u pitanju frizura. U novu sezonu sa novim imidžom ulazi Uroš Trifunović.

- Nisam mu ja rekao da to uradi, sam je, rekao je da hoće da proba nešto novo - bio je komentar Pantera na ovu promenu saigrača.

- Kao što sam rekao, to su moji momci, moja vrata su im uvek otvorena za sve, ne samo kada je košarka u pitanju. Volim ih mnogo, to su moji momci i jedva čekam da krene sezona - završio je Amerikanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    30. septembar 2022 | 20:59

    Па заслужио је то, културом према клубу који му дао држављанство...прилагодио се фрустрацијама садашњег клуба. А и најстарији је од свих Шумадинаца из прве њихове петорке...

  • Milan

    30. septembar 2022 | 23:51

    Devojcicu cekamo kad dodje derbi..Mali radi sve osim sto ne igra kosarku..Devojcice dodji u haljinicu na derbi.Tuzno..hvala sto nije u zvezdi da gledam ovu devojcicu

  • Nikola Radmanovac

    1. oktobar 2022 | 08:27

    Na sta smo spali da stranac bude kapizen u Partizanu...posle kao sta je sa kosarkom....? Eto sta je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA