Budućnost demolirala Split u Podgorici: Domaći briljirali na otvaranju sezone i slavili sa čak +35!

Fantastična pobeda Podgoričana

  • 0

Košarkaši Budućnosti odigrali su perfektan meč na otvaranju ABA lige protiv Splita u "Morači". Od početka do kraja su vodili, držali meč pod kontrolom i nisu dopuštali hrvatskom sastavu da se pita oko bilo čega - 94:59.

Apsolutno svi igrači su dali doprinos večeras u ekipi Budućnosti, držao je podgorički klub veće procente i kada je u pitanju šut za dva i za tri poena, a na kraju je imao indeks korisnosti za čak 66 poena veći od rivala, što govori o dominaciji.

Najveća prednost na meču iznosila je čak +37, ali je u smiraj meča ipak smanjena za jedan koš, pa su Splićani otišli kući sa bolnim porazom. Svakako, ne mogu da budu zadovoljni, a pogotovo time što su pre samo nekoliko dana igrali i duel u hrvatskom šampionatu, što je dodatno uticalo na umor.

Bilo kako bilo, najefikasniji kod Podgoričana bio je Rejnolds sa 16 poena, pratio ga je Drobnjak sa dva manje, dok je Vajt ubacio 13 poena. Na 11 poena stao je Lazić, dok je u Splitu najbolji bio Šenon Šorter sa 19 poena, a Đogo je sa 13 poena pokušao da ga isprati, baš kao i Mavra sa 10.

Video: Partizan u stilu otvorio novu sezonu: Sevnulo 105 poena protiv Cibone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA