"Ne treba da se zadovoljavamo ovim, možemo mi mnogo bolje": Trifunović ističe kvalitete Partizana posle Cibone

Uroš je odigrao fantastičan meč u Zagrebu

  • 0
Uroš Trifunović

Foto: KK Partizan TV - Printscreen

Košarkaši Partizana ostvarili su vrlo ubedljivu pobedu na otvaranju ABA lige (101:85) na gostovanju Ciboni u Zagrebu, a sjajne partije pružili su pre svega mladi igrači crno-belih zajedno sa pojačanjima.

Svojevrsni MVP meča bio je Uroš Trifunović, kojem je Željko Obradović dao maksimalnu slobodu, a ovaj mu uzvratio sa 14 postignutih poena uz tri skoka i četiri asistencije. On je za klupsku televiziju istakao da je zadovoljan svojom partijom, ali i igrom celog tima.

- Pa, mislim da smo dosta jako trenirali na pripremama, ovo je neki pokazatelj. Mislim da smo svi odigrali dobro, timski, dali neke poene, ali ne treba da se zadovoljavamo ovim, mi možemo mnogo bolje od ovog. Već smo glavama okrenuti u petak ka Albi. 

Ipak, na startu meča bilo je malo trzavica, koje su uspešno prevaziđene.

- Kao što kažem, nismo skroz uigrani, treba da naučimo da pričamo jedni drugima šta i kako, ali verujem da će vremenom to biti bolje. Cela ekipa je srećna ovom utakmicom, to nam je motiv da idemo dalje i bolje.

Video: Trifunović srećan posle dobre partije: Volim da igram kada je dobra atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA