≫ 

Duel Pešićevih Orlova pripao Kaliniću, Vanja Marinković efikasniji, ali Nikola se sladi pobedom

Veoma interesantna utakmica, puna preokreta, ali zna se ko je trenutno bolja ekipa

  • 0
Srbija - Grčka, Košarka

Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Barselone su savladali Baskoniju sa 89:74 u meču 2. kola španske Endesa lige. Moglo je sve biti drugačije, Baskonija je imala i +12, ali se potom igra urušila poput kule od karata i Katalonci su odneli pobedu.

Ovaj meč je obeležio i duel srpskih reprezentativaca. Nikola Kalinić na jednoj, dok je na drugoj strani bio Vanja Marinković. Njih dvojica su imali i poprilično skromne partije, dok se na kraju pobedom zasladio ipak košarkaš Barselone.

Kalinić je meč završio sa osam poena, četiri skoka i jednom asistencijom, dok je Vanja bio efikasniji. Imao je 10 poena, šest skokova i jednu asitenciju. Ipak, Kalinić je imao dosta bolju podršku svojih saigrača, pošto je Veseli upisao 15 poena, Abrines 13, Jokubaitis i Šanl po 11, a Nikolas Lapravitola je dao 10.

Kod Baskonije su osim Vanje jedini raspoloženi bili Dion Tompson sa 13 poena, Enoh sa 12, dok je 10 imao Kostelu. Obe ekipe imaju po jednu pobedu i jedan poraz iz prva dva kola.

Video: Marinković: Džabe što smo dobro krenuli, kad smo loše završili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA