≫ 

Tristan Vukčević "zapalio" Grobare: "Za mene to nije pritisak, možemo u Top 8 Evrolige"

Košarkaš crno-belih silno je motivisan pred početak evroligaške sezone

  • 10

Košarkaši Partizana održali su "media day" Evrolige, gde su bili na raspolaganju novinarima posle klupskog fotografisanja.

Jedan od igrača od koga se mnogo očekuje ove sezone jeste i Tristan Vukčević, koji je već na otvaranju sezone na gostovanju Ciboni u ABA ligi postigao 14 poena i imao 4 skoka.

On sam kaže da je mnogo lakše, jer je od starta sezone sa ekipom, a prethodno je došao u januaru usred sezone, što nikada nije lako.

- Ja sam došao u januaru i drugačije je kada si cele sezone sa istom ekipom, nego kada menjaš usred sezone, ali sada je okej.

Partizan će već u petak imati svoj prvi meč u Evroligi posle osam godina, a Tristan je nestrpljiv i ističe da nema pritiska kod njega zbog velikih očekivanja navijača koji prate svaki korak svojih igrača.

- Sve smo ovo očekivali, mi ćemo dati sve od sebe i u ABA ligi i u Evroligi. To mi nije pritisak. Oni to gledaju, ovo je košarka, ja radim ono što volim, meni to nije pritisak.

Ističe Vukčević i da je zadovoljan izdanjima ekipe na pripremama.

- Dosta sam zadovoljan, imali smo neke povrede, ali biće sve ok.

Na kraju je kratko i samouvereno odgovorio i na pitanje da li Partizan može u Top 8 evrolige.

- Možemo - zaključio je Vukčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA